The Exterminators

The Exterminators går ut på att du ska utrota skadedjur. Detta är perfekt för dig som har något emot insekter, men även tvättbjörnar och andra djur som du helt enkelt inte vill ha i din trädgård. Spelet är fartfyllt och spännande med en väldigt detaljerad grafik som kommer att göra din spelupplevelse optimal. Du kan även pröva att gratisspela The Exterminator innan du bestämmer dig.

Spelfunktioner

När du vinner i The Exterminators sker någonting som kallas för Sticky Win. Detta innebär att du får ett extrasnurr med dina vinnande symboler. Om det adderas en likadan symbol så kommer du att få ytterligare ett snurr. Du vinner på detta när det inte adderas ytterligare en symbol. Det finns även en Sticky Wild symbol som stannar på brädet ytterligare en omgång.

Insatsnivåer

Ditt lägsta myntvärde i The Exterminators är 0.02 euro. Det finns 30 linjer som du kan satsa på. Detta är dock helt upp till dig och du kan som minst satsa på en linje vilket innebär att din lägsta insats i The Exterminators är 0.02 euro. Din högsta insats kan däremot bli hela 150 euro vilket innebär att du kommer att hitta en bra nivå i The Exterminators.

Slutligen

Detta är ett unikt och roligt spel som du med all säkerhet kan fördriva en hel del tid med. Det finns både en “double up”-funktion i The Exterminators och free spins. Det är även fullproppat med videoanimationer och spännande händelser, vilket innebär att du helt enkelt inte kan sluta spela detta spel då du ständigt vill veta mer om det som sker.